LABEL
LABEL
LABEL

Onderhoudscontrole

Om hoge en zeker overwachte kosten te voorkomen, kan ik een onderhoudscontrole uitvoeren. Wat houdt dat in? Ik kom langs op een door u gewenste datum en tijd en controleer uw huis of bedrijfspand op de volgende onderdelen:
- dakpannen en vorsten
- goten (inclusief schoonmaak)
- gevels en voegwerk
- schilderwerk en glas
- lood en zink
- platte daken
- hang- en sluitwerk

Kleine werkzaamheden voer ik direct uit en zijn inbegrepen. De prijs van een onderhoudscontrole voor een gemiddelde woning bedraagt
ongeveer € 75,-.

Is er sprake van groter onderhoud, dan maak ik hier graag gratis een offerte voor.

Spreekt dit u wel aan? Neem dan contact met mij op via het contactformulier of via 06 - 41 11 20 08

Timmerwerken

Voor zowel binnen als buiten verzorg ik het timmerwerk. Dit kan het plaatsen van een nieuw kozijn of deur zijn of het maken van een compleet nieuwe dakkapel. Ook binnen lopen de werkzaamheden erg uiteen, dus of u nu een nieuwe laminaatvloer wilt of een nieuw plafond? Het wordt voor u geregeld!

Naast deze werkzaamheden zijn er uiteraard nog veel meer mogelijkheden en ik wil graag aan uw vragen voldoen, dus twijfel niet en neem contact met mij op.

Aanbouwen

Wenst u graag wat meer leefruimte? Dan is een aanbouw misschien een goede optie. Ik kan alle zorgen daaromtrent van u wegnemen, omdat ik alles voor u regel en goede contacten heb met eerste klas vakmensen zoals tegelzetters, stucadoors, loodgieters, electriciëns, voegers, metselaars, schilders en wat er eventueel nog meer voor uw project nodig is.

Speelt u nu al met de gedachte voor een op- of aanbouw? Schroom niet maar neem dan nu al contact met mij op, omdat ik u nu al met het voortraject kan helpen.

Klusbon

U heeft vast wel eens van die klusjes in huis waar u niet aan toe komt of die beter door een vakman gedaan kunnen worden. Dat kan zijn van het schoonmaken van uw dakgoot tot het maken van een dakkapel. Van het herstellen van de vorsten tot inbraakveilig en tochtdicht maken van uw huis.

Daarvoor is nu de klusbon voor in het leven geroepen, die u als bijvoorbeeld een verjaardagskadootje aan vriend / familie kunt vragen of schenken. Het bedrag kunt u zelf bepalen en een afspraak is zo gemaakt!