LABEL
LABEL

Hieronder ziet u een selectie van wat projecten die ik uitgevoerd heb met daarbij een foto van het eindresultaat. Klik op de foto voor een vergroting en de oude situatie.

Project: Renovatie topgevel

Beschrijving: De oude gevel bestond uit één slecht kozijn in het midden. Om de bovenruimte functioneler te maken, is deze opgesplitst in twee ruimtes en moesten er natuurlijk ook twee kozijnen in de gevel komen. In de bestaande stijl van het huis is het mestelwerk met alle uitkomende stenen teruggeplaatst, waardoor het eindresultaat mooi één geheel is geworden!

Project: Aanbouw met harmonicadeur

Beschrijving: Bij deze jaren 30 woning heb ik een aanbouw over de totale breedte van het huis gerealiseerd. Omdat deze mensen graag de woning en tuin als een geheel wilden zien en binnen optimaal van het daglicht willen genieten, is er gekozen voor een harmonicadeur met een opening van bijna 5 meter.

Dit project is een goed voorbeeld van het ontzorgen van de klant, omdat ik hier vrijwel alle werkzaamheden heb uitgevoerd.

 

Project: Garagedeur vervangen

Beschrijving: De oude versleten kanteldeur was niet geschikt voor de berging, omdat deze niet meer gebruikt werd als garage. Het was erg omslachtig om in de garage te komen en daarom is deze deur vervangen door een dubbele draaideur mét inbraakwerende schanieren, driepuntsluiting én veiligheidsbeslag, waardoor de woning ook nog beter tegen inbraak is beveiligd.

Door de betere isolatie en toegankelijkheid is de gehele ruimte nu ook geschikt voor meerdere doeleinden.

Project: Serre

Beschrijving: De oude aluminium pui is hier vervangen door een hardhouten schuifpui met kunstof onderdorpel. Daarnaast is ook het glazen dak totaal vervangen. De binnenkant is voorzien van houten dragers, de buitenkant heeft nu onderhoudsvrij gecoat aluminum en het geheel is natuurlijk voorzien van HR++ veiligheidsglas.

Project: Kozijn vervangen

Beschrijving: De wens van deze klant was om het huis weer in de orginele staat terug te brengen. Hiervoor hebben we het oude (rotte) kozijn vervangen met een nieuw hardhouten kozijn met HR++ glas en een oorspronkelijke uitstraling om zo ook het idee van een erkerkozijn te creëren. Het resultaat mag er zeker zijn en het huis heeft tevens een betere geluids- en warmte-isolatie gekregen en kan door middel van de klepraampjes beter geventileerd worden.

 

Project: Tuinhuis nieuwbouwwoning

Beschrijving: Hier heb ik voor de bewoners een nieuw tuinhuis gecreëerd over de gehele breedte van de tuin, zodat ze nu een goed afgesloten en geïsoleerde ruimte hebben. Aan de linkerkant is er ruimte om de lelijke kliko's uit het zicht te plaatsen, maar blijven ze wel makkelijk bereikbaar. Kortom, de tuin is hierdoor opgeruimd, veiliger, maar vooral ook sfeervol geworden.